Thursday, March 24, 2011

awak kene kuat AMEIRA


Bila satu pergi, dan diikuti lagi satu
dah macam jatuh ditimpa tangga
semuanya perlukan kesabaran
janji niat untuk berubah ada

bila kita buat sesuatu
kita kene tanggung risikonya
everything dah change sekarang
life changing
people changing
sometimes changing is the best
but for certain things
changes hurts a lot

lets remind ourselves
for every single things yang happened
ADA HIKMAH DARI ALLAH
bukan hak kita untuk menolak
tapi kadang2 ada jugak datang regret
kenapa aku buat benda ni?
kanapa aku pilih ni?
kenapa?
kenapa?
dan KENAPA?
untuk aku, aku dah semakin berani menerima penghinaan
aku semakin berani dengan setiap kata2
and aku jugak learn untuk lebih tabah
semua benda yang aku dapat
bermula dari aku
jika dihina, meannye aku pn pernah menghina
jika disindir, mean aku pn pernah menyindir
keadaan akan makin keruh kalau aku teros dengan ego aku
biarlah sesekali aku belajar mengalah
memaafkan lebih baek bukan?
cuba letak aku di tempat DIA
mungkin aku akan lebih marah
dah jadi macam ni pun dah kira ok
tapi aku cakap betul
cinta dang sayang yang pernah aku bagi
bukan sekadar pura2
ia datang dari hati kecil aku
walaupun tak seberapa
tapi aku harap akan dihargai
thanks a lot SAYANG
YOU LOVE ME BUT YOU HATE ME MORE

1 comment:

  1. mirash, sbr kayh ? be tough ! kau kuat kan ?

    ReplyDelete